Uitrijdekens

In deze product categorie vind je ons ruime assortiment aan uitrijdekens.

Uitrijdekens, ook wel een nierdeken genoemd, welke worden gebruikt tijdens

koudere periodes om de spieren op te warmen en warm te houden.

Met een uitrijdeken kun je ook uit rijden gaan, maar je kunt hem ook in de rijbak

gebruiken om je paard warm te houden als je aan het trainen bent .

Al onze uitrijdekens zijn van de beste en hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor

de wasmachine. De leukste uitrijdekens staan op Ruiterhart.nl, maar hoe kies je nu

de juiste deken uit ons ruime assortiment? Heb je een deken nodig voor buitenritten

of zoek je juist een deken die je op concours kunt gebruiken dan hen je bij ons aan

het juiste adres voor alle paardendekens

Een erg mooie uitrijdeken is de Busse uitrijdeken tegen vliegen, deze is gemaakt van een zeer luxe materiaal. Deze deken heeft een special halsstuk om je paard geheel te beschermen tijdens de buitenrit tegen vliegen en dazen

Eveneens voor waterdichte dekens ben je bij Ruiterhart aan het juiste adres. Wil je graag een deken met extra veel schoudervrijheid tijdens het longeren, stappen of in de stapmolen? Zoek niet verder! In ons assortiment kun je hier een ruim aanbod van vinden.  


Naast een gewone uitrijdeken zijn er ook uitrijvliegendekens. Deze zijn geschikt voor de zomerse dagen met veel ongedierte welke uw paard enorm kunnen hinderen tijdens een buitenrit. Het merk Busse heeft meerdere uitrijdekens die een mix van een gewoon uitrijdeken en een vliegendeken in één zijn. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Beige, Blauw, Fuchsia en Groen.
Speciaal voor de donkere dagen heeft Ruiterhart Ruitersport reflecterende uitrijdekens voor zowel paarden als pony’s. Deze dekens zijn voorzien van extra reflecterende strips om zo goed op te vallen in het donker.

Rijd je vaak in een buitenbak of maak je veel buitenritten, dan is een waterdichte deken met of zonder voering een goede keuze. Zo bescherm je je paard tegen te sterke afkoeling door een sneeuw- of regenbui. Gaat je paard regelmatig in de stapmolen dan kun je daar een speciale stapmolendeken voor kopen. Deze dekens zijn zo gevormd dat je paard genoeg bewegingsvrijheid heeft en tegelijkertijd beschermd is tegen regen en kou. onmisbaar in je assortiment

Naast de al eerder genoemde merken hebben we ook de merken: Busse, Pfiff, Horka, Waldhausen en Sectolin binnen ons assortiment.  
Bij Ruiterhart kun je dekens vinden voor zowel je pony als paard. Onze uitrijdekens beginnen bij de maat 105 cm en gaan t/m maat 215 cm. Voor ieder paard kun je bij ons een passende uitrijdeken vinden. Je kun ze in vele verschillende kleuren varianten vinden. Van rood tot goud, je kun het je niet bedenken of je vind het bij ons Online!

Mocht je de dekenmaat van je paard of pony niet weten? Kijk dan even op de pagina Maattabel Paardendekens.

Uitrijdekens

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters