Er zijn 206 producten.

Item 1-12 van 206 in totaal item(s)

Actieve filters

Halsters en Touwen

Bij het aanbreken van de dag leid je je paard uit de stal naar buiten waar hij in de wei vrijuit kan grazen. En tijdens een rit in de buitenlucht nemen jullie pauze waarbij je je paard even aan een hek vastzet. De halster van je paard maakt het je in combinatie met onze teugels gemakkelijk hem op dit soort momenten te sturen.

Belangrijk is wel dat je paard een halster draagt die comfortabel zit en hem niet belemmert. Zorg daarom voor een halster die gemaakt is van kwaliteitsmateriaal en goed afgesteld is op het hoofd van je paard. Ontdek ons assortiment met geschikte modellen voor jouw paard.

Comfortabel en verstelbaar

Zoek je een halster waarmee je je paard goed kan begeleiden, zonder dat de riemen hem in de weg zitten? Bij ons ben je aan het juiste adres voor halsters en touwen die van sterk materiaal zijn gemaakt, zodat ze ook bij intensief gebruik lang meegaan en die bovendien comfortabel zitten. Door de verstelbare riemen bij het kopstuk en de neusband past de halster precies op het hoofd van je paard. Niet te nauw, geen snijdende randen of irriterende materialen, maar comfort en optimale bescherming.

Halster kopen?

Diverse uitvoeringen

Onze halsters voor paarden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Bepaal welke maat je nodig hebt voor jouw paard, pony of veulen, zodat je zeker weet dat de halster goed past. Gemaakt van hoogwaardig leer, met of zonder een zachte bontlaag aan de binnenkant en met verstelbare riemen voelen de halsters niet als een belemmering voor je paard.

Halsters bestellen bij Ruiterhart

Om het voor jezelf gemakkelijker te maken bij het besturen van je paard, bestel je bij ons een halster. Zeker als je zoekt naar een goed zittend model dat je paard niet in de weg zit. Heb je vragen over onze halsters, hoofdstellen of andere producten voor je paard of voor jou als ruiter? Neem gerust contact op voor informatie en advies.