Belpolon insmeerborstel
search
  • Belpolon insmeerborstel

Belpolon insmeerborstel - klein

€ 4,75
Inclusief belasting

Belpolon insmeerborstel 

Voor 100% handmade leervet, naar oud familierecept uit België. Zonder chemische toevoegingen!

Aantal: 1 stuks
Aantal

HET OUDE FAMILIERECEPT.

Waarom ledervet van Belpo Leather Care gebruiken? Omdat leder is een edel en respectabel materiaal is dat alleen de beste behandeling verdient. Onze beschermingsproducten zijn gebaseerd op een oud (en geheim) familierecept met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, dat al decennialang zijn waarde heeft bewezen.

Na zorgvuldige selectie van grondstoffen en de daaropvolgende verwerking tot ledervet, wordt elk potje met de hand gevuld. Eenmaal het vet voldoende is opgestijfd, wordt het deksel er opgeschroefd en het label aangebracht – ook dit gebeurt allemaal handmatig. Die ambachtelijke werkwijze is arbeidsintensief, maar garandeert wél dat wij de kwaliteit van ons product heel nauwgezet kunnen opvolgen.

Belpolon Leather Grease beschermt uw leer (tegen water en scheuren) en verlengt de levensduur van het materiaal. Omdat het vet heel gemakkelijk in de poriën dringt, wordt het leer bovendien echt gevoed en kan het zich zelfs herstellen. Meubilair, tassen, jassen, zadels, teugels …? Alles uitgezonderd suède komt in aanmerking voor Belpolon Leather Grease.

PAARDENZADELS EN UITRUSTING VOOR PAARDRIJDEN

Een comfortabel zadel, soepele teugels en stijgbeugels maken het rijplezier des te groter. Belpo focust al jarenlang op de bescherming van paardenzadels en paardrijd-uitrustingen, zoals de afbeelding op ons Belpolon-logo-bewijst. Goed om weten: onze volledig natuurlijke producten zijn volstrekt onschadelijk of hinderlijk voor dieren.

De meest geschikte Belpo-producten voor het ultieme rijplezier? Ons klassieke Belpolon-leervet en onze Neatsfoot Oil Compound.

SCHOEISEL

Schoenen krijgen het vaak hard te verduren. Denken we mar aan regen, modder, zand, natte bladeren … Dankzij onze klassieke Belpolon-leervet blijft het leder zacht en soepel, en kan het vuil gemakkelijk en zonder bijwerkingen van de schoenen worden weggespoeld.

970008
9 Items