Lokstof
search
  • Lokstof
  • Creëer een no-fly zone

Lokstof voor Vliegenval - navulling 240 gram

€ 28,44
Inclusief belasting

LOKSTOF VOOR VLIEGENVAL – NIET GIFTIG

Ideaal om vliegen in de stal en rondom huis te bestrijden • vangt veel vliegen voordat leegmaken nodig is • gemakkelijk schoon te maken

  • Efficiënt: reduceert overlast van vliegen met 80-90%
  • 100% natuurlijk, geheel milieuvriendelijk
  • Eenvoudig in het gebruik: kant-en-klare toepassing, navulbaar
  • Voordelig ten opzichte van andere bestrijdingssystemen
  • Wordt geleverd inclusief 240 g vulling, klaar voor gebruik

Bestellen kan hier in de webshop maar je kunt ook dit bestelformulier uitprinten, invullen en dan mailen of (een foto) appen.

De Vliegenval is ook compleet te bestellen

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
5 5% € 7,11
10 10% € 28,44
Aantal
Direct leverbaar

LOKSTOF VOOR VLIEGENEMMER – 240 gram

Vliegen in de stal en rondom het huis kunnen een ware plaag zijn, maar we hebben een goede oplossing! De Flybuster Vliegenemmer 12 Liter met speciale – niet giftige – lokstof, een ideaal product om stalvliegen en huisvliegen te vangen.

Zo werkt het:
Vul de vliegenemmer met 6 liter water, voeg de 3 zakjes met totaal 240 gram lokstof toe en laat deze goed laten mengen met het water. Sluit de emmer af met het deksel.  De vliegen gaan via 1 van de 6 speciale tuitjes naar binnen. Eenmaal in de emmer kan het insect er niet meer uitkomen.

Plaats de emmers net buiten de stal. Door de geur van de lokstof worden de vliegen aangetrokken tot de emmer. Ofwel de vliegen komen vanuit stallen op de geur van de lokstof af. Mocht je nu een emmer in de stal plaatsen dan trekken de vliegen juist de stal in.

De lokstof blijft 1 tot 2 maanden actief als deze regelmatig bijgevuld wordt met water. Als de emmer vol is met vliegen, de emmer leegmaken en opnieuw vullen met water en lokstof.

Creëren van een ‘no-flyzone’:
Voor een optimaal resultaat van de lokstof is het belangrijk om een ‘no-flyzone’ te creëren rond de stal/schuur. Plaats meerdere vliegenemmers, allemaal 10-15 meter van de stal en met 15 tussen de producten. Plaats de emmers met lokstof buiten, 1,5 meter van de grond op een beschutte plek.

Zie hiervoor 0ok de afbeelding met instructies voor een no-fly-zone.
CS612
39 Items