Er zijn 1664 producten.

Item 1-12 van 1664 in totaal item(s)

Actieve filters

Paard

Alles voor jouw paard en of pony nu gemakkelijk online te bestellen. In onze ruitershop vind je al jouw paardenspullen met betrekking tot

het paard en zijn/haar eerste benodigdheden bij een aanschaf van dit edele dier. Je begint eigenlijk altijd met een halster te kopen om jouw

paard van en naar stal te kunnen brengen. Op stal kan het paard ook een fleecedeken nodig hebben en in de winter zelfs een winterdeken.

Paardendekens

In regenachtige periodes zoals het najaar en voorjaar hebben we ook de regendeken voor jouw paard of pony in ons assortiment in vele kleuren, denk aan:

  • Paars
  • Zwart
  • Blauw

Hoofdstellen

Wat dacht je van een mooi lederen hoofdstel om uw dier te kunnen berijden wij hebben een Engels hoofdstel, maar ook het Mexicaanse hoofdstel in de aanbieding. Maar ook voor al jouw hoofdstel accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor de gevorderde ruiter is er ook het Stang en Trens hoofdstel met de daarbij behorende dressuurstang in vele maten en ook met een koperen mondstuk. Deze kunnen zelf met hulpteugels worden geleverd. Ook hier in hebben we een uitgebreid assortiment voor jou als consument.

Beenbescherming

In deze rubriek mogen we de beenbescherming voor het paard natuurlijk niet vergeten, een ruime keuze aan peesbeschermers strijklappen en ook transport beschermers in vele kleuren zoals paard rood en wit maar ook blauw en zwart zijn allemaal leverbaar van bekende merken als Waldhausen Busse en ook Pfiff.

Als laatste hebben we de categorie voltige voor het paard de pony of de shetty voor jouw opgenomen, ruime keuze uit vele merken met sterke en zeer luxe producten tegen een vooral betaalbare prijs.

Kijk onder de genoemde categorieën voor meer informatie!

Paarden producten? Alles voor jouw paard | Ruiterhart