• -10%
Muscle Builder - spieropbouw
search
  • Muscle Builder - spieropbouw

Sectolin Muscle Builder - 1 Kg

€ 44,50
€ 40,05 10% korting
Inclusief belasting

Sectolin Muscle Builder - spieropbouw

Super vitamine voor de spieropbouw van uw paard, inhoud 1kg

OMSCHRIJVING: Aanvullend diervoerder voor paarden. Sanconil is een zuiver natuurlijk, puur plantaardig en hoogwaardig aanvullend diervoeder dat de spieropbouw ondersteunt op basis van natuurlijk gekweekte en zorgvuldig geselecteerde zoetwateralgen. Sanconil bevat van nature een uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige ingrediënten zoals: omega-3 vetzuren, 21 aminozuren in een unieke samenstelling, antioxidanten, mineralen en carotenoïden. Sanconil met micro-algen, luzerne en een frisse appelsmaak wordt aangeboden in een voor paarden herkenbaar minipelletbrokje.

Aantal
Direct leverbaar

Sectolin Equivital Sanconil

Sanconil bevat een unieke mix van 2 soorten microalgen: de blauwgroene alg Spirulina en de groene alg Chlorella. Beide soorten staan al langer bekend vanwege de gunstige effecten die ze kunnen hebben op weerstand en herstel van sportpaarden. Luzerne wordt in de paardenvoeding al langer gebruikt vanwege de gunstige werking op de opbouw van spieren, botten en gewrichten. Sanconil is geen doping en geeft daardoor geen positieve uitslag.

SAMENSTELLING: Ingrediënten: zoetwateralgen (40%, mix van Spirulina en Chlorella), luzernemeel, sucrose, fructose, soja-olie, appelaroma.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit: 28,7%, ruwe celstof 7,7%, ruw vet 5,3% (waarvan 13% omega-3 vetzuren), ruwe as 4,6%.

GEBRUIKSAANWIJZING: Sanconil kan rechtstreeks aan het paard gevoerd worden in de aanbevolen dosering voor volwassen paarden: 50 gram per dag (2 maatbekers), voor kleine paarden en pony’s 25 gram per dag (1 maatbeker). Sanconil heeft het meeste effect indien het tenminste 4 weken lang elke dag aan
het paard wordt verstrekt. Het gestel en uithoudingsvermogen van uw paard zullen na 2-4 weken verbeteren, afhankelijk van de basisconditie van uw paard. Het effect van Sanconil is te zien aan soepelheid in beweging, motivatie, conditie, glanzende vacht, spieropbouw (met name achterhand, lendenen, rug en
nek) en welbevinden van uw paard. Een afgestreken maatbeker is ca. 25 gram, deze maatbeker is toegevoegd. 

S17520
3 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in