Er zijn 40 producten.

Item 1-12 van 40 in totaal item(s)

Actieve filters

Stalschoenen

Na een mooie rit zet je je paard weer op stal waar hij een welverdiende borstelbeurt krijgt. Met liefde verzorg je hem en maak je de stal schoon. Dat doe je niet op je witte sneakers, daarvoor draag je stevige stalschoenen die je bovendien goed kan schoonmaken. Op deze pagina vind je een breed assortiment aan hoogwaardige stalschoenen die comfortabel zitten en zorgen voor grip en stevigheid.

Stevige en comfortabele stalschoenen

Bij het werken in de stal wil je goede kleding en schoenen dragen. Niet alleen kleding die bij het schoonmaken vies mag worden, maar die je extra stevigheid geeft. Met name goede stalschoenen zijn belangrijk om te voorkomen dat je uitglijdt of dat je tijdens het harde werken door je enkels gaat. Onze stalschoenen zijn gemaakt van stevig leer en hebben een comfortabele binnenvoering. Zo kan je in een rap tempo de stal schoonmaken om vervolgens de tijd te nemen je paard te verzorgen. Daarnaast zijn de schoenen gemakkelijk schoon te maken, waardoor je ze netjes en mooi houdt.

Stalschoenen%20kopen.jpg

Volledig als ruiter gekleed

De stalschoenen zijn erg geschikt om te dragen in de stal en buitenverblijven. Wil je een rondje rijden, dan kan je ook dat goed in deze schoenen doen. We hebben daarnaast mooie paardrijlaarzen die je extra stevigheid en comfort geven wanneer je op je paard stapt. Wil je je als volwaardige ruiter kleden, dan draag je niet alleen onze stijlvolle stalschoenen en rijlaarzen. Bekijk ons volledige assortiment met stijlvolle rijkleding voor dames, heren en kinderen:

  • Paardrijbroeken
  • Ruitershirts
  • Ruitervesten en -truien
  • Ruiterjassen
  • Bodywarmers
  • Paardrijcaps

Stalschoenen kopen bij Ruiterhart

Maak het jezelf tijdens het schoonmaken van de stallen gemakkelijk door onze stalschoenen te dragen die comfortabel zitten en die je behoeden voor glij- en valpartijen. Kies je favoriete model en bepaal de maat die je nodig hebt. Heb je nog vragen over onze stalschoenen en andere producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of plaats direct je bestelling.