Er zijn 119 producten.

Item 1-12 van 119 in totaal item(s)

Actieve filters

Vliegen en Dazen

Vliegen en dazen kunnen een groot probleem zijn voor paarden, vooral tijdens de warme zomermaanden. Deze insecten kunnen niet alleen erg vervelend zijn voor het paard, maar ook ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Het is daarom belangrijk om maatregelen te nemen om paarden te beschermen tegen vliegen en dazen.

Vliegendekens

Een van de meest effectieve manieren om paarden te beschermen tegen vliegen en dazen is door het gebruik van vliegendekens. Vliegendekens zijn speciaal ontworpen om paarden te beschermen tegen insectenbeten. Deze dekens zijn gemaakt van lichtgewicht en ademende materialen, en zijn voorzien van mazen om de luchtstroom te bevorderen. Het is belangrijk om de juiste maat deken te kiezen voor het paard om ervoor te zorgen dat het comfortabel past en niet te strak of te los zit.

Schone omgeving

Het is ook belangrijk om de omgeving van het paard schoon te houden om de aanwezigheid van vliegen en dazen te verminderen. Dit kan worden gedaan door regelmatig te mesten en voedselresten te verwijderen, en door het gebruik van vliegenvallen in de omgeving van het paard.

Controle

Ten slotte is het belangrijk om regelmatig te controleren op tekenen van insectenbeten of andere huidirritaties bij het paard. Dit kan worden gedaan door het regelmatig borstelen van het paard en het inspecteren van de huid op tekenen van roodheid, zwelling of andere tekenen van irritatie.