Er zijn 60 producten.

Item 1-12 van 60 in totaal item(s)

Actieve filters

Voeding

De voeding van paarden is van cruciaal belang voor hun gezondheid en prestaties. Paarden zijn planteneters en hebben een dieet nodig dat rijk is aan vezels, eiwitten, vitaminen en mineralen. Het is belangrijk om het dieet van het paard aan te passen aan zijn leeftijd, gewicht, activiteitenniveau en eventuele medische aandoeningen.

De basis

Het dieet van een paard moet voornamelijk bestaan uit hooi of gras. Hooi is gedroogd gras en is een belangrijke bron van vezels voor paarden. Het is belangrijk dat het hooi van goede kwaliteit is en vrij is van stof, schimmel en onkruiden. Paarden hebben dagelijks minimaal 1,5% van hun lichaamsgewicht aan hooi nodig.

Snacks en krachtvoer

Naast hooi kan een paard ook krachtvoer en snacks krijgen om jouw paard te belonen. Krachtvoer bevat meer energie, eiwitten, vitaminen en mineralen dan hooi. Het is belangrijk om dit met mate te geven. Overvoeren van krachtvoer kan leiden tot obesitas en andere gezondheidsproblemen.

Ons assortiment bied een grote hoeveelheid voeding en snacks. Neem gerust een kijkje en laat het ons weten als er iets ontbreekt!