Er zijn 34 producten.

Item 1-12 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters

Winterdeken paard

Net als bij jezelf zorg je ervoor dat je paard goed aangekleed is tijdens de koudere maanden. Met een winterdeken voor het paard houd je hem aangenaam warm. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je paard niet afkoelt. Dankzij de isolerende werking van de deken houdt hij voldoende warmte vast.

Bekijk hier ons aanbod aan winterdekens waarmee je je paard warm houdt. Beschikbaar in diverse maten en gewichten, waardoor je altijd de geschikte deken voor jouw trouwe viervoeter vindt.

Over de winterdeken

Wanneer de herfstmaanden zich aandienen, wil je niet dat je paard lijdt onder de dalende temperaturen. Bescherm hem daarom goed met een winterdeken voor paarden. De deken is zo ontworpen dat hij mooi over de rug van je paard valt. Hierdoor heeft hij er geen last van. Sterker nog, hij voelt de aangename warmte van de deken op zijn lichaam.

Onze winterdekens voor paarden zijn uitgevoerd in diverse maten en gewichten. Voor kleinere paarden is een deken met een lager gewicht natuurlijk prettiger. En je wilt niet een te kleine deken over de rug van je paard leggen. Bepaal daarom de maat die je paard nodig heeft en plaats online je bestelling.

Winterdeken paard kopen?

Wat je paard nog meer nodig heeft

Naast winterdekens voor je paard hebben we nog andere producten die nodig zijn tijdens een rit en voor de verzorging van je paard. Denk aan de spullen die onmisbaar zijn als je op de rug van je paard klimt, zoals zadelbenodigdheden, een hoofdstel en teugels. En zelf draag je comfortabele en hoogwaardige paardrijkleding die je de uitstraling geven van een professionele ruiter.

We hebben een compleet assortiment aan producten waardoor de ritten met je paard een stuk comfortabeler en leuker worden. Uiteraard staat de zorg voor het paard daarin voorop. Dankzij de hoge kwaliteit van onder andere onze winterdekens voor paarden geef je je trouwe ros de aandacht die hij verdient.

Winterdeken voor je paard van Ruiterhart

Bestel onze winterdeken voor je paard en voorkom dat hij tijdens de herfst en winter te veel afkoelt. We hebben diverse maten in ons assortiment, dus altijd de juiste deken voor jouw paard. Heb je vragen over onze winterdeken of een van de andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je volledig kunnen informeren en adviseren. We staan klaar om je te helpen bij de verzorging van je grote vriend.