Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Paardensnoep

Laat je je paard tijdens een training springen of galopperen, dan mag je hem uiteraard af en toe een beloning geven in de vorm van paardensnoep. Niet alleen leer je hem op die manier dat het getoonde gedrag gewenst is, na het geleverde werk krijgt je ros wat hij verdient.

In ons assortiment vind je paardensnoep waar je je grote vriend absoluut blij mee maakt. Beloon zijn goede gedrag met deze lekkernij en laat hem vaak genoeg weten hoeveel waardering je voor hem hebt.

Diverse soorten paardensnoep

Heeft je paard de training goed uitgevoerd of luisterde hij naar de aanwijzingen die je tijdens de buitenrit gaf? Dan verdient hij absoluut een lekkernij als beloning. Zorg dat je altijd een voorraad paardensnoep hebt, zodat je direct kan reageren op zijn goede acties.

In ons assortiment vind je diverse soorten paardensnoep waarmee je je paard kan verwennen. De paardensnoepjes zijn verkrijgbaar in diverse -voor je paard- zeer aangename smaken. Of geef hem een liksteen met natuurlijk sodium om heerlijk van te genieten.

Paardensnoep kopen?

Je paard verzorgen en belonen

Het verwennen van je paard zit ‘m niet alleen in het belonen met paardensnoep. Laat je paard genieten van een fijne kuuroord waarbij je zijn vacht borstelt en een vlecht in zijn staart maakt. Met verschillende verzorgingsmiddelen heb je de gelegenheid om met je paard te binden.

Tijdens trainingen vraag je van je paard om zich in te spannen en je aanwijzingen op te volgen. Met de juiste verzorgingsmiddelen en het paardensnoep geef je hem een blijk van waardering en de aandacht die hij verdient. Hij werkt hard en dat mag absoluut beloond worden!

Paardensnoep kopen bij Ruiterhart

Je paard hoort de beloning te krijgen die hij verdient. Geef hem na een training paardensnoep en laat merken dat je zijn gedrag waardeert. Bekijk naast onze paardensnoep ook onze verzorgingsmaterialen en zorg dat je alles in huis hebt om je trouwe ros altijd te kunnen belonen. Meer weten over onze producten? Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen voor persoonlijk advies en aanvullende informatie.