Er zijn 484 producten.

Item 1-12 van 484 in totaal item(s)

Actieve filters

Paardenspullen

Voordat je met je paard gaat genieten van een fijne rit in de buitenlucht of in de bak gaat trainen, is het belangrijk de juiste paardenspullen in de aanslag te hebben. Je paard heeft immers net als jij een compleet outfit nodig voordat je op zijn rug klimt.

Welke paardenspullen dat zijn, daarover lees je hier. Bovendien vind je in ons assortiment een compleet aanbod met alles wat je paard nodig heeft om van een fijne rit te kunnen genieten.

Goed voorbereid met je paard rijden

Niet alleen jij bereid je voor door je te kleden in geschikte paardrijkleding. Je zorgt er ook voor dat je paard uitgerust is met de juiste paardenspullen die ervoor zorgen dat hij fijn kan lopen en draven. Wij hebben alles wat je paard nodig heeft, zodat jullie samen van de rit kunnen genieten.

Onze paardenspullen zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Bekijk onder andere de volgende paardenspullen waarmee je je trouwe ros optuigt:

Essentiële en onmisbare onderdelen

Heb je een eigen paard, dan is het een absolute must om de volgende paardenspullen in huis te hebben. Deze bieden comfort aan je paard en zorgen ervoor dat hij tijdens het rijden geen last krijgt van schuurplekken of van andere pijntjes.

Plaats ten eerste een zadeldek onder het zadel. Deze functioneert als extra beschermlaag voor de huid van het dier en voorkomt dat het zadel tijdens het rijden gaat schuren. Iets anders wat absoluut niet in de stal mag ontbreken, is een winterdeken. Wanneer het weer aanmerkelijk kouder wordt, wil je niet dat je paard daar last van krijgt. Met een warme deken kan je hem eenvoudig beschermen.

Paardenspullen kopen?

Paardrijspullen van Ruiterhart

Om goed voorbereid met je paard te gaan rijden, zorg je ervoor dat je je paardenspullen compleet hebt. Bij RuiterHart Ruitersport vind je alles wat je nodig hebt om je paard te verzorgen en om te kunnen genieten van een rit. Bestel de spullen die in jouw collectie nog ontbreken. Heb je vragen over onze paardenspullen of over producten die je als ruiter nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.