Er zijn 375 producten.

Item 1-12 van 375 in totaal item(s)

Actieve filters

Stal en Weide

De stal en de weide zijn beide belangrijke omgevingen voor paarden. Een stal biedt beschutting en veiligheid, terwijl de weide een natuurlijke omgeving biedt waarin paarden kunnen grazen en zich vrij kunnen bewegen. Beide omgevingen zijn essentieel voor het welzijn van het paard.

In de stal

Een stal moet voldoende ruimte bieden om het paard comfortabel te laten staan en liggen. Het moet ook goed geventileerd zijn om de luchtkwaliteit te behouden en vochtigheid te minimaliseren. Het is belangrijk dat de stal schoon wordt gehouden en regelmatig wordt uitgemest om de gezondheid van jouw paard te waarborgen. Daarnaast moeten de paarden voldoende voer en water krijgen om hun voedingsbehoeften te vervullen.

In de weide

Een weide biedt een natuurlijke omgeving voor paarden om te grazen, te bewegen en sociaal te zijn met andere paarden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de weide veilig is en vrij is van giftige planten.

De weide moet ook groot genoeg zijn en je moet zorgen voor voldoende gras en vegetatie. Verder moet er genoeg beschutting zijn om de paarden te beschermen tegen de zon. Naast het bieden van voedsel en beweging, biedt de weide ook mentale stimulatie voor het paard. Paarden vinden het fijn om te grazen en rond te lopen in een natuurlijke omgeving. Het kan bijdragen aan hun welzijn en gezondheid.

Ontbreekt er iets?

Wij leveren een ruim aanbod aan stal- en weideproducten. Van zadelkarren tot vliegenvallen, je vindt het hier! Wij leveren een uitgebreid programma aan
goederen die wekelijks worden uitgebreid. Ben je opzoek naar een bepaald product die momenteel niet in het assortiment zit? Neem dan gerust contact met ons op.

Stal & Weide? Alles voor in de stal en de wei | Ruiterhart