Er zijn 230 producten.

Item 1-12 van 230 in totaal item(s)

Actieve filters

Beenbescherming

Beenbescherming is een belangrijk onderdeel van de verzorging van paarden en is essentieel voor de bescherming van de benen tijdens het rijden of tijdens andere activiteiten. Er zijn verschillende soorten beenbescherming voor paarden beschikbaar, elk ontworpen voor specifieke doeleinden.

Beenkappen en peesbeschermers

De meest voorkomende vorm van beenbescherming is het gebruik van beenkappen of peesbeschermers. Deze beschermen de benen van het paard tegen stoten of klappen tijdens het springen of het paardrijden op ruw terrein. Peesbeschermers zijn ontworpen om de pezen te beschermen, terwijl beenkappen de benen van het paard volledig bedekken en extra bescherming bieden tegen vuil en vuil dat in de benen kan komen. 

Strijklappen en kogelbeschermers

Voor paarden die tijdens het rijden op hindernissen stuiten, worden strijklappen of kogelbeschermers gebruikt. Strijklappen worden geplaatst aan de achterkant van de benen van het paard en beschermen het gewricht tegen stoten of klappen, terwijl kogelbeschermers de kogels van het paard beschermen tegen stoten of schokken van hindernissen.

Ons assortiment

Ons assortiment bevat alle benodigdheden voor het beschermen van de benen van jouw paard. Ontbreekt er volgens jou nog iets? Neem dan gerust contact met ons op!

Beenbescherming kopen? | Ruiterhart