Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Zadeldragers

Een zadeldrager is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om een zadel op te bergen wanneer het niet in gebruik is. Zadeldragers zijn belangrijk voor paardeneigenaren omdat ze de levensduur van het zadel verlengen door het te beschermen tegen slijtage en beschadiging.

Kiezen van zadeldrager

Het kiezen van de juiste zadeldrager hangt af van de beschikbare ruimte en de behoeften van de paardeneigenaar. Paardenstallen en opslagruimten hebben vaak speciale ruimtes waar zadels kunnen worden opgehangen, maar voor kleinere ruimtes zijn stand-alone dragers vaak de beste optie.

Gebruik van zadeldrager

Om ervoor te zorgen dat het zadel op de juiste manier op de zadeldrager wordt geplaatst, moet de paardeneigenaar ervoor zorgen dat de zadel volledig op de zadeldrager rust. Het is ook belangrijk om het zadel regelmatig te controleren op tekenen van slijtage en om het opnieuw op te hangen wanneer het niet in gebruik is, om beschadiging van het leer te voorkomen.

Ons assortiment bevat een breed scala aan zadeldragers in diverse soorten en maten. Mis je iets? Neem gerust contact met ons op!