Er zijn 112 producten.

Item 1-12 van 112 in totaal item(s)

Actieve filters

Veilig paardrijden

Veiligheid is een essentieel aspect van paardrijden, aangezien het een sport is die risico's met zich meebrengt. Het is belangrijk om altijd voorzorgsmaatregelen te nemen en te zorgen voor een veilige omgeving voor zowel ruiter als paard.

Helm en cap

Een van de eerste dingen die je moet doen om veilig te rijden, is het dragen van een helm of paardrijcap. Dit beschermt het hoofd tegen letsel in geval van een val of een botsing met een object. Zorg ervoor dat je een helm draagt die voldoet aan de veiligheidsnormen en dat deze goed past. Het is ook belangrijk om de helm regelmatig te vervangen als deze beschadigd is geraakt.

Paardrijlaarzen

Het is ook belangrijk om goede paardrijlaarzen te dragen om de voeten en enkels te beschermen tijdens het rijden. Het is belangrijk dat de laarzen goed passen en dat de zolen een goede grip hebben. 

Andere benodigheden

Andere belangrijke uitrusting zijn handschoenen om de handen te beschermen tegen blaren en het bieden van extra grip en een veiligheidsvest dat beschermt tegen letsel aan de rug en borst in geval van een val.

Alle benodigdheden vind je in onze webshop. Kijk snel verder!