Verzenden & Retourneren

Levertijd

RuiterHart Ruitersport uw online ruitersport specialist houdt van voorraad, echter we houden nog meer van scherpe prijzen. Wij houden onze prijzen graag laag voor u door onze magazijnkosten extra laag te houden. 

Indien uw product niet uit voorraad leverbaar is, bestellen we het door u gekozen product direct bij onze betrouwbare leveranciers. U ontvangt het speciaal voor u vervaardigde product dan binnen 1 tot 10 werkdagen bij u thuis. Soms uiteraard veel sneller dan u verwacht.

Indien het product op voorraad is en besteld voor 15:00 uur ontvangt u het de volgende dag al!

Verzendmethode en Verzendkosten

Alle bestellingen boven de € 100,- worden gratis aan u verzonden in de gehele Benelux

Wij rekenen minimaal € 5,95 verzendkosten voor alle bestellingen groot of klein vanaf een bestel bedrag van € 15,-

Verzendkosten naar adressen in Nederland boven de € 15,00 zijn € 5,95 incl. BTW, onder de € 15,00 rekenen wij € 6,95

Voor verzendingen naar België rekenen wij € 7,95 incl. BTW verzendkosten.

Voor verzendingen naar Duitsland rekenen wij € 8,95 incl. BTW verzendkosten.

Overige verzendingen binnen Europa tegen € 12,95 incl. BTW aan verzendkosten.

Verzendingen buiten de EU op aanvraag.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid uw bestelling (uiteraard kosteloos) in onze winkel af te halen.

Retourneren

KLIK HIER VOOR HET HERROEPING FORMULIER

Onbeschadigde artikelen in de originele (onbeschadigde) verpakking kunt u binnen 14 dagen (vanaf de datum van ontvangst op uw huisadres of afhaalpunt) aan ons retourneren voor ruilen of terugbetaling. 

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening, tenzij onomstreden is vastgesteld dat er sprake is van een defect.

Ruiterhart vergoedt alle betalingen van de klant voor het geretourneerde product, onverwijld, doch binnen 14 werkdagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt of dat het product bij ons retour verwerkt is.

Tenzij Ruiterhart aanbiedt het product zelf af te halen, mag Ruiterhart wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden middels een Track & Trace vermelding, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Ruiterhart gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

De terugbetaling is altijd kosteloos voor de consument.

Het retour formulier(herroeping formulier) graag zo volledig ingevuld als mogelijk en duidelijk voorzien van uw keuze of het gaat om een ruiling dan wel retour zending, graag uw volledige naam waarmee de bestelling is geplaatst op het formulier vermelden.

U kunt dit formulier bijsluiten in uw zending. 

Producten die persoonlijk gemaakt of persoonlijk worden besteld zijn (bijv. door borduren)(of door op bestelling vervaardigd of speciaal vervaardigd op verzoek van klant besteld)kunnen niet worden geretourneerd tenzij omstreden is vastgesteld dat er sprake is van een defect of anders schriftelijk is overeengekomen tussen partijen.

Producten die in de originele verpakking worden retour verzonden en vol geplakt worden met tape (anders dan Ruiterhart tape) worden niet als retour geaccepteerd. Restitutie zal dan alleen plaats vinden door middel van een waardebon gekoppeld aan uw persoonlijke account.