Er zijn 436 producten.

Item 1-12 van 436 in totaal item(s)

Actieve filters

Paardrijkleding dames

Paardrijden is een sport die niet alleen vereist dat je de juiste vaardigheden hebt, maar ook de juiste uitrusting, inclusief paardrij kleding voor dames. De kleding die je draagt tijdens het rijden kan invloed hebben op zowel je prestaties als je comfort, dus het is belangrijk om te investeren in kwaliteitskleding die bij je past.

Merken

De merken die wij hebben gekozen, zijn gebaseerd op betaalbaarheid en kwaliteit. De merken die wij aanbieden zijn:

  • Busse
  • Elt
  • Pfiff

Paardrijbroek

Een van de belangrijkste onderdelen van paardrij kleding voor dames is de paardrijbroek. Rijbroeken zijn ontworpen om comfortabel te zijn tijdens het rijden en bieden extra grip op het zadel. Ze zijn meestal gemaakt van een stretchy materiaal dat goed meebeweegt met het lichaam en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Het is belangrijk om een rijbroek te kiezen die past bij je lichaamstype en die niet te los of te strak zit.

Paardrijlaarzen

Ook is het belangrijk om te investeren in kwaliteitsrijlaarzen. Goede paardrijlaarzen bieden steun en bescherming voor de voeten en enkels en zijn meestal gemaakt van leer. Een goede pasvorm is essentieel, zodat je voeten niet wegglijden of knellen in de laarzen.

Accessoires

Naast de basis kledingstukken, zijn er ook accessoires die handig kunnen zijn tijdens het rijden. Bijvoorbeeld, een paardrijcap of helm is essentieel om je hoofd te beschermen tijdens het rijden. Daarnaast kunnen handschoenen extra grip bieden en voorkomen dat je handen blaren krijgen tijdens het vasthouden van de teugels.

Ons assortiment biedt een geruime variatie aan paardrij kleding voor dames. Alles wat je nodig hebt vind je in onze webshop!

Paardrijkleding dames | Ruiterhart