Er zijn 37 producten.

Item 1-12 van 37 in totaal item(s)

Actieve filters

Paardrijkleding heren

Paardrijden is een sport die veel vraagt van de ruiter, niet alleen op het gebied van vaardigheden, maar ook op het gebied van uitrusting, inclusief paardrij kleding voor heren. Het dragen van de juiste kleding is belangrijk voor zowel comfort als prestaties tijdens het rijden.

Paardrijbroek

Een van de belangrijkste kledingstukken voor heren is de paardrijbroek. Een goede rijbroek is gemaakt van een stretchy materiaal dat comfortabel is en goed meebeweegt met het lichaam tijdens het rijden. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de pasvorm, zodat de broek niet te los of te strak zit. Rijbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, dus kies een broek die past bij je lichaamstype en rijstijl.

Paardrijlaarzen

Daarnaast is het belangrijk om te investeren in kwaliteitsrijlaarzen. Goede paardrijlaarzen bieden steun en bescherming voor de voeten en enkels en zijn meestal gemaakt van leer. Een goede pasvorm is essentieel, zodat de voeten niet wegglijden of knellen in de laarzen.

Accessoires

 Naast de basis kledingstukken, zijn er ook accessoires die handig kunnen zijn tijdens het rijden. Bijvoorbeeld, een paardrijcap of helm is essentieel om het hoofd te beschermen tijdens het rijden. Daarnaast kunnen handschoenen extra grip bieden en voorkomen dat je handen blaren krijgen tijdens het vasthouden van de teugels.

Ons assortiment is voorzien van alle kledingstukken die je nodig hebt tijdens het paardrijden. Mis je iets? Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Paardrij kleding voor heren | Ruiterhart