Er zijn 35 producten.

Item 1-12 van 35 in totaal item(s)

Actieve filters

Western

De Western stijl van paardrijden is ontstaan in het westen van de Verenigde Staten en heeft zich ontwikkeld tot een populaire stijl over de hele wereld. De Western rijstijl onderscheidt zich door zijn specifieke onderdelen, die elk een belangrijke rol spelen in de training en competitie van Western paarden.

Uitrusting paard

Een van de belangrijkste onderdelen van de Western stijl is het rijden met een westernzadel. Dit type zadel is ontworpen om de ruiter een stabiele en veilige zit te geven, terwijl het paard de nodige bewegingsvrijheid behoudt. Het westernzadel heeft een brede boom en een diepe zit, wat helpt bij het rijden van langere afstanden of in ruw terrein.

Uitrusting ruiter

Ook de western outfit  is een belangrijk onderdeel van de Western stijl. Cowboyhoeden, paardrijlaarzen en sporen zijn vaak gedragen en worden gezien als een symbool van de Amerikaanse cultuur. Veel ruiters geven ook de voorkeur aan speciale shirts en jassen die zijn ontworpen voor de Western stijl.

Onze webshop bevat alles wat je nodig hebt om je helemaal in te burgeren in de Western stijl van het paardrijden. Mis je toch nog een belangrijk item? Neem gerust contact met ons op en dan helpen wij je verder!