Er zijn 218 producten.

Item 1-12 van 218 in totaal item(s)

Actieve filters

Poetsen en Toiletteren

Het poetsen en toiletteren van paarden is een belangrijk onderdeel van de verzorging van deze prachtige dieren. Niet alleen zorgt het poetsen ervoor dat het paard er mooi uitziet, maar het helpt ook bij het behouden van een gezonde huid en vacht. 

Poetsen

Het poetsen van een paard begint met het schoonmaken van de hoeven. Dit kan worden gedaan met een hoevenkrabber om vuil en steentjes te verwijderen. Vervolgens kan het paard worden geborsteld met een zachte borstel om los vuil en stof te verwijderen. Het is belangrijk om de manen en staart van het paard te kammen om klitten en knopen te voorkomen.

Toiletteren

Naast het poetsen van het paard is het ook belangrijk om het paard regelmatig te toiletteren. Dit omvat het knippen van de manen en staart en het trimmen van de haren rond de oren en benen. Het is belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan bij het toiletteren, zodat het paard er niet alleen mooi uitziet, maar ook veilig is en zich op zijn gemak voelt. Ook moet er rekening worden gehouden met de verschillende stijlen en disciplines van het paardrijden.

Ons assortiment is voorzien van diverse producten met betrekking tot het poetsen en toiletteren van jouw paard. Neem gerust een kijkje en neem vrijblijvend contact op bij het ontbreken van bepaalde producten.