• Aanbieding!
  • -15%
Vliegenval emmer met lokstof
search
  • Vliegenval emmer met lokstof
  • No fly zone

Vliegenval 12 liter, inclusief lokstof

€ 47,80
€ 40,63 15% korting
Inclusief belasting

VLIEGENVAL 12 LITER, INCLUSIEF LOKSTOF – NIET GIFTIG

PROFITEER TOT EIND APRIL NU NOG WAT LANGER (WANT HET WAS LANG KOUD) VAN ONZE VOORVERKOOPACTIE, 15% KORTING OP DE VLIEGENVAL OF DE LOSSE LOKSTOF. GELDT VOOR IEDER AANTAL!

Ideaal om vliegen in de stal en rondom huis te bestrijden • vangt veel vliegen voordat leegmaken nodig is • gemakkelijk schoon te maken

  • Efficiënt: reduceert overlast van vliegen met 80-90%
  • 100% natuurlijk, geheel milieuvriendelijk
  • Eenvoudig in het gebruik: kant-en-klare toepassing, navulbaar
  • Voordelig ten opzichte van andere bestrijdingssystemen
  • Wordt geleverd inclusief 240 g vulling, klaar voor gebruik

De lokstof is ook los te bestellen. Voorlopig nog even met 15% korting!!

Bestellen in voorverkoop kan ook middels dit bestelformulier

Aantal
Direct leverbaar

VLIEGENEMMER 12 LITER, INCLUSIEF LOKSTOF

Vliegen in de stal en rondom het huis kunnen een ware plaag zijn, maar we hebben een goede oplossing! De Flybuster Vliegenemmer 12 Liter met lokstof, een ideaal product om stalvliegen en huisvliegen te vangen.

Zo werkt het:
Vul de emmer met 6 liter water, voeg de zakjes met totaal 240 gram lokstof toe (deze wordt meegeleverd, 6 zakjes in een omzakje van folie) en deze goed laten mengen met het water. Sluit de emmer af met het deksel.  De vliegen gaan via 1 van de 6 speciale tuitjes naar binnen. Eenmaal in de emmer kan het insect er niet meer uitkomen.

Plaats de emmers net buiten de stal. Door de geur van de lokstof worden de vliegen aangetrokken tot de emmer. Ofwel de vliegen komen vanuit stallen op de geur van de lokstof af. Mocht je nu een emmer in de stal plaatsen dan trekken de vliegen juist de stal in.

De lokstof blijft 1 tot 2 maanden actief als deze regelmatig bijgevuld wordt met water. Als de emmer vol is met vliegen, de emmer leegmaken en opnieuw vullen met water en lokstof. De lokstof kunt u uiteraard los bestellen.

De emmer heeft een inhoud van 12 liter, en is gemakkelijk schoon te houden en hergebruiken nadat het is volgeraakt met vliegen.

Creëren van een ‘no-flyzone’:
Voor een optimaal resultaat van de vliegenemmer is het belangrijk om een ‘no-flyzone’ te creëren rond de stal/schuur. Plaats meerdere  vliegenemmers, allemaal 10-15 meter van de stal en met 15 tussen de producten. Plaats de emmers buiten, 1.5 meter van de grond op een beschutte plek. Dit product wordt geleverd inclusief 6 tuitjes, emmer deksel en lokstof. Het is ook mogelijk om de lokstof los te bestellen.

Zie bijgaande afbeelding voor instructies mbt een no-fly-zone.

CS610
99 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in